Low code hero image

Low-Code vormt de toekomst voor applicatie-ontwikkeling

Dankzij low-code ontwikkeling innoveer je aan een ongelooflijke snelheid.

Low code hero image

Tegen 2024 zal low-code ontwikkeling meer dan 65% van de applicatie-ontwikkeling vormen.

- Gartner

Voordelen van low-code ontwikkeling

 • Snelheid van ontwikkeling

  Low-code ontwikkeling laat je niet enkel toe om meer applicaties te bouwen in dezelfde tijdsspanne vergeleken met meer traditionele applicaties, maar laat je ook tot 10 keer sneller ontwikkelen dankzij features als drag-and-drop functionaliteit, one-click delivery, gemakkelijk te implementeren API's en meer.

  Niet genoeg ontwikkelingstijd hebben is niet één van jouw zorgen meer.

 • Hoge mate van productiviteit

  Dankzij low-code kunnen zowel professionele als non-professionele ontwikkelaars gemakkelijk samenwerken en snel applicaties bouwen en deployen, zonder dat jij daarvoor je team hoeft uit te breiden.

 • Herbruikbaar

  Verhoog de kwaliteit, beveiliging en de snelheid van je projecten door volop gebruik te maken van herbruikbare onderdelen. Indien er zich een probleem voordoet in een onderdeel, kan je dat onderdeel makkelijk isoleren van de rest, een oplossing toepassen en het geüpdatete onderdeel pushen naar alle projecten die gebruikmaken van dat herbruikbare onderdeel.

 • Voldoe snel aan de verwachtingen van je klanten

  Low-code ontwikkeling kan je helpen om proactief te voldoen aan de verwachtingen van je klanten. Dankzij de enorme snelheid waarmee prototypes en applicaties gebouwd kunnen worden, kan de feedback van gebruikers en klanten heel snel en vroeg in het ontwikkelingsproces worden opgenomen.

 • Innovatie binnen handbereik

  Je hebt geen domeinexpert of complexe code nodig om AI, IoT of andere innovaties in je project te verwerken. Deze zaken kunnen gemakkelijk aangesproken worden binnen je applicatie dankzij eenvoudige connecties.

 • Vermijd mislukte applicaties

  Vermijd kapotte applicaties dankzij ingebouwde automatische testing, kwaliteitsmonitoring en real-time prestatiebeheer.

Ontwikkeling snel innovatieve applicaties met minder lijnen code dankzij het VANTIQ platform

Dankzij het VANTIQ platform kan jij event-driven low-code applicaties tegen een ongelooflijke snelheid bouwen zonder in te hoeven boeten op kwaliteit. Bovendien laat het platform je toe om moderne technologieën zoals IoT, AI, edge computing, AR en meer te gebruiken. Deze zijn immers al in het platform geïntegreerd.

Lees verder

Hallo. Let’s connect!

Vul bovenstaande formulier in of contacteer Stijn rechtstreeks!

Peter Hardeel
Peter Hardeel
Business Analyst / Project Manager